Algo-Cure

Algen, groene thee, appelazijn, L-carnitine
+ guarana, als ondersteuning bij het afslanken

De Algo-Cure ampullen bevatten een uitzonderlijk hoge concentratie aan algen (Laminaria en Fucus), groene thee in combinatie met appelazijn en het aminozuur L-carnitine. De guarana in dit complex draagt bij aan het vetmetabolisme (verbranding) te verhogen dat op zijn beurt helpt uw gewicht onder controle te houden en is hierdoor ideaal als ondersteuning bij het afslanken. Daarnaast helpt guarana uw vermoeidheid te verminderen, zo blijft u 100% fit tijdens het afslanken.

Gebruiksaanwijzing

1 ampul in maximaal 1 liter water oplossen. Deze hoeveelheid water drinken gedurende de dag, tussen de maaltijden door. Of 1 ampul oplossen in een glas water ’s morgens voor het ontbijt. Indien nodig mag er eventueel ook een tweede ampul per dag genomen worden.
Ampullen goed schudden voor gebruik.
Opgelet bij het openen van de ampullen. Verwijder steeds de uiteinden van de glazen ampullen met een doekje (of tissue) om verwondingen aan de handen te voorkomen. Zorg er zeker voor dat er geen restanten van glas in uw oplossing terechtkomen.

Bestanddelen

Per 2 ampullen

 
Laminaria 744 mg
Groene thee (poeder) 420 mg
Appelazijn 400 mg
Zeewier 180 mg
L-carnitine 100 mg
Groene thee (extract) 80 mg
Guarana 26 mg

Ingrediƫnten

Water, Laminaria digitata (Laminaria), Camellia sinensis (Groene thee, blad), Malus supp. (Appelazijn, vrucht), Green Lemon aroma, Fucus vesiculosus (Zeewier), L-carnitine, Extract van Camellia sinensis (Groene thee), Extract van Paullina cupana (Guarana, zaad).

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C) buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

Inhoud: 20 ampullen x 10 ml
EAN-nummer: 5412141219824