ARTICHO’fine

Met extract uit artisjok, als hulp bij het afslanken
+ appelazijn, venkel, L-carnitine, L-lysine, L-methionine
& vitamines B1, B2, B12 & C

ARTICHO'fine is een natuurlijke formule ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten, met een uitgebalanceerde combinatie van ingrediënten. Het extract uit artisjok, ondersteunt bij het afslanken & helpt het lichaam te ontgiften. De venkel ondersteunt bovendien de detoxfuncties in het lichaam en vult de artisjok perfect aan. De vitamines B2 & B12 helpen bij vermoeidheid, wat vaak voorkomt tijdens het afslanken. ARTICHO'fine is aangevuld met appelazijn, L-carnitine, L-lysine, L-methionine en vitamine C.
Met ARTICHO’fine- kiest u voor een complete aanpak.

Gebruiksaanwijzing

Drink 1 flacon ARTICHO’ ne per dag, opgelost in een glas water.

Bestanddelen

Per flacon RI*
Artisjok 500 mg  
Venkel 208,4 mg  
Appelazijn 208,2 mg  
L-carnitine 187,5 mg  
 L-lysine 66,6 mg  
L-methionine 20,8 mg  
Vitamine C 48 mg 60%
Vitamine B2 0,68 mg 49%
Vitamine B1 0,57 mg 52%
Vitamine B12 1,66 g 66%
*RI: Referentie inname

Ingrediënten

Gezuiverd water, extract van Cyanara scolymus (Artisjok, bladeren en bloemen), extract van Foeniculum vulgaris (Venkel, fruit), Appel cider azijn, L-Carnitine, L-Lysine hydrochloride, bewaarmiddel: Kaliumsorbaat, L-ascorbinezuur (Vitamine C), L-methionine, kleurstoffen: Colouring caramel; Colouring blue patent V, zoetstof: Sucralose, Cyanocobalamine (Vitamine B12), smaakstof: Muntaroma, Riboflavine (Vitamine B2), Thiamine hydrochloride (Vitamine B1). Kan sporen van gluten bevatten.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C) buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen onder 12 jaar.

Inhoud: 14 flacons x 30ml
EAN-nummer: 5412141223722