GREEN LIGHT COFFEE

100 % natuurlijk met Arabica koffie en guaranaextract

Een lekkere en natuurlijke koffie elke ochtend?

Vervang 's ochtends je dagelijks kopje koffie door een lekker kopje Green Light koffie en zet je licht op groen voor een lekkere en natuurlijke oplossing! De Green Light Coffee is een 100% natuurlijke formule op basis van groene koffiebonen! Het natuurlijke guarana extract bevordert de vetafbraak en helpt om gewicht te verliezen als ondersteuning bij het afslanken. Deze formule is verder aangevuld met inuline-voedingsvezels uit agave.

  • 100% natuurlijk
  • Guarana helpt het lichaamsvet verminderen
  • Als ondersteuning bij het afslanken

Gebruiksaanwijzing

Drink 1 kopje Green Light Coffee per dag bij voorkeur 15 minuten voor het ontbijt. Los de inhoud van 1 zakje op in 100-150 ml heet water en voeg naar smaak magere melk en/of zoetstof toe.

Bestanddelen

Bestanddelen per kopje 
Groene Arabica koffie 750 mg
Guarana 250 mg
Agave inuline 6222 mg
Arabica koffie (mild) 1778 mg

 

 

 

Ingrediƫnten

Agave inuline - voedingsvezel (Agave tequilana Weber, bloemstengel), Arabica koffie (Coffea arabica, zaad), Groene koffie extract (Coffea arabica, zaad), Guarana extract (Paullinia cupana, zaad)

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bevat cafeïne, niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen (max. 80 mg/zakje). Voedingssupplement rijk aan vezels.

Inhoud: 14 zakjes
EAN-nummer: 5400713802079