KNOFLOOK

MULTI-MAX

ondersteunt de CIRCULATIE & BLOEDVATEN
+ Maretak + Meidoorn, + OPC + Vitamine C

Volledig reukloos !

Vianatura Knoflook MULTI-MAX is een unieke formule voor onze circulatie tot in de kleinste bloedvaten, ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Een zo groot mogelijke invloed op de circulatie was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze knoflookformule. Elke tablet bevat een hoge dosis knoflookextract. De tabletten zijn volledig reukloos waardoor een nare knoflookgeur vermeden wordt. De extracten van maretak en meidoorn ondersteunen de knoflook.
De vitamine C draagt bij tot het behoud van een goede collageenvorming, ook deze van de bloedvaten, en helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve schade. Deze formule bevat ook OPC uit druivenpitten.
ViaNatura Knoflook MULTI-MAX is een topformule voor dagelijks gebruik, voor iedereen die jong en vitaal wil blijven!

Gebruiksaanwijzing

1 tablet per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden.

Bestanddelen

Per tablet RI*
Knoflook 200 mg  
Maretak 100 mg  
Meidoorn 100 mg  
Druivenpit 9 mg  
Vitamine C 20 mg 24%
*RI: Referentie inname

Ingrediƫnten

Vulstoffen: Microkristallijne cellulose; Talk, Allium sativum (Knoflook, bol) 21%, Crataegus monogyna (Meidoorn, bloeiende delen, blad), Viscum album (Maretak, blad), Ascorbinezuur (Vitamine C), antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat; Siliciumdioxide, Vitis vinifera (Druif, pit, > 40% OPC, > 80% polyfenolen), bevochtigingsmiddelen: Hydroxypropylmethylcellulose; Polyfructose; Hydroxypropylcellulose, geleermiddelen: Katoenzaadolie; Triglyceriden.

Waarschuwing

De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Aanbevolen droog en koel te bewaren (max 24 °C). Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Inhoud: 120 tabletten
EAN-nummer: 5412141221070