PROPROSTEX®

Met sabal, pompoenpitten, grote brandnetel & zink

 

Vaak plassen (overdag en/of ’s nachts), nadruppelen en een zwakke urinestraal zijn zaken die in het dagelijks leven voor ongemak en onzekerheid kunnen zorgen.

Vianatura Proprostex® is een natuurlijke 3-in-1 formule met pompoenpitolie¹, sabal² (zaagpalmextract) en zink³ om het plascomfort en de mannelijke functies te ondersteunen:

1. Behoud van een gezonde plasfunctie ¹´²
2. Ondersteuning van de mannelijke functies ¹´²
3. Behoud van normale testosterongehalten ³

Gebruik Vianatura Proprostex® voor minimaal 30 aaneengesloten dagen en neem 3 keer 2 capsules per dag. Zo voorzie je je lichaam van actieve ingrediënten die het plascomfort ondersteunen. Nadien is langdurig gebruik van 3 x 1 capsule per dag mogelijk.

Ook beschikbaar in een verpakking met 60 capsules

PROBEER NU & BESTEL ONLINE BIJ: 

Farmaline & New Pharma

 

Vianatura Proprostex® is ook verkrijgbaar in uw natuurwinkel & apotheek.

Gebruiksaanwijzing

Startdosis: 3 x 2 capsules per dag voor de maaltijd.
Onderhoudsdosis: 3 x 1 capsule per dag voor de maaltijd.

Bestanddelen

Per 3 capsules RI
Sabal 375 mg  
Grote brandnetel 90 mg  
Pompoen 60 mg  
Kers 15 mg  
Echte guldenroede 15 mg  
Wilgenroosje 15 mg  
Zink 3 mg 30%
*RI: Referentie inname

Ingrediƫnten

Vulstoffen: Cellulose, Extract van Sabal serrulata (Sabal), omhulling: Gelatine, Extract van Urtica dioica (Grote brandnetel, blad), Extract van Cucurbita pepo (Pompoen, zaad), antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat; Siliciumdioxide, Extract van Prunus domestica (Kers, vrucht), Extract van Solidago virgaurea (Echte guldenroede, bovengrondse delen), Extract van Epilobium angustifolium (Wilgenroosje), Zinksulfaat (Zink).

Waarschuwing

Innemen met water. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Aanbevolen droog en koel te bewaren (max 24 °C). Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Vraag raad aan uw arts of apotheker.

Inhoud: 120 capsules
EAN-nummer: 54121412220189

Inhoud: 180 capsules
EAN-nummer: 5412141220196