RASPBERRY KETONES

100% NATUURLIJK
FORTE 1000 mg / dag

+ citrus aurantium, helpt bij de vetverbranding
 

Unieke formule met 100% natuurlijke en gestandaardiseerde Raspberry Ketones gecombineerd met citrus aurantium dat tussenkomt in het vet- en koolhydratenmetabolisme en helpt de vetverbranding te bevorderen voor uw silhouette. De formule bevat daarnaast ook groene thee en extra vitamine C dat de vermoeidheid helpt verminderen, ideaal tijdens elk afslankprogramma.

Gebruiksaanwijzing

Startkuur: 4 capsules per dag innemen, ’s morgens en ’s middags bij de maaltijd.

Vervolgkuur: 2 capsules per dag innemen.

Bestanddelen

Per 4 capsules RI*
Raspberry Ketones 1000 mg  
Citrus Aurantium 250 mg  
Groene thee 140 mg  
Vitamine C  85 mg 106%
* RI: Referentie inname

Ingrediƫnten

Rubus idaeus (Framboos, vrucht) gestandardiseerd op Raspberry Ketones, capsule: hydroxypropylmethylcellulose, vulstof: microkristallijne cellulose, Citrus aurantium (Bittere sinaasappel, vrucht), fructooligosacchariden; magnesiumstearaat; siliciumdioxide, Camellia sinensis (Groene thee, blad), ascorbinezuur (Vitamine C), kleurstof: titaandioxide.

Waarschuwing

Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Niet te gebruiken door personen die behandeld worden voor hypertensie. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar. Bij tekenen van onrust of nervositeit, de inname van het product stoppen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Aanbevolen droog en koel te bewaren (max 24 °C). Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Inhoud: 60 capsules
EAN-nummer: 5412151224156